Vilken lösning passar till ditt Yttertak ?

När du kan se att ditt gamla yttertak behöver en kärleksfull hand, är en av de första frågorna ofta, om du behöver ett nytt , eller om det löner sig att renovera det gamla ?

Svaret beror på flera saker, för det finns många överväganden. Det är viktigt att tänka på ekonomin och livslängd på det renoverade tak evt. om du behöver lägga ett nytt.

Desutom har kvaliteten på olika typer betydelse, och inte minst, hur huset och taket matcher. Så det är bra att få hjälp av en professionell för råd, innan du måste bestämma taklösningen, som passar ditt hus, önskemål och ekonomi.

Få en takbesiktning med ett erbjudande inom 72 timmar.

Skånes Isoler & Takteknik har erfarenhet till att ge råd om alla taklösningar. Så kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och inspektion av ditt tak, när du kan se att det är nog dags att göra något, eller när som taket har en ålder där dolda läckor och fel börjar uppstå. Så kan vi tillsammans titta på de många alternativ ni har. Våra konsulter kan beräkna flera lösningar och erbjudande. Vill ni ha det, kan ni få ett skriftligt förslag till lösningar, och erbjudande inom 72 timmar.