Helhetslösning.

Skånes Isoler & Takteknik är total entreprenör inom takkonstruktion. Detta innebär att vi står för allt som här med ditt nya tak att göra. Vi har den erfarenhet, kompetens och material, och vi har hantverkare till att klara allt.

Oavsett om du behöver byta ditt tak, eller renovera ditt gamla, står Skånes Isoler & Takteknik för hela processen från A till Ö. När du har bestämt dig på rätt taklösning, tar vi hand om all planering och samordning av arbetet, tills taket är helt klar och redo för leverans. Detta innebär att du inte behöver spendera mycket tid i byggledning, och kan säkert ge projektet till oss.

En ytterligare takkonstruktion kan vara en enklare och billigare lösning än ett nytt tak, om du här ett platt tak, eller om regnvatten inte kan rinna från taket. Vattnet kan nämligen orsaga många skador på huset, speciellt om det finns tecken på läckage.

Du kan ta en genväg till ett nytt tak genom att bygga ett lätt tak ovanpå det gamla. Taket kommer typiskt att vara med lutning och en beklädnad med korrugerade stålplåtar. Lösningen är enkel och ekonomiskt förnuftig och innebär att det dagliga livet kan fortsätta som vanligt, meden arbetet på taket är igang.

Takkonstruktioner.

  En lösning med ett brett urval. Taktäckning finns i många färger, så att du kan få den färg som passar bäst till huset. Plattorna kan sättas på en ny takkonstruktion av prefabricerade takstolar. När du byggar ett extra tak, kan du också få takfönster inbyggda i det nya taket. Det finns mycket pengar att spara genom att få arbetet gjort innan skador uppstår.

Det är en kort väg till ett nytt yttertak. Strukturen av det nya taket tar bara några dagar, och sedan är taket klar för ny beläggning. Resultatet är ett bekvämt, slidstarkt och vattentät yttertak som kommer att bestå i många år.