Nytt tak med Decra Elegance.

 Decra Elegance är  en elegant och robust taklösning med en polerad yta, vilket garanterar ett modern, elegant uttryck full av liv och kontrast.

Decra Elegance är dansk producerat, ett trevligt och modernt tak, liksom de andra Decratak är detta uppbyggda kring en kärna av stål som gör taket både slidstark och tålig. På utsidan är produkten belagd med en stark, slagtålig beläggning, vilket gör att taket behåller sin ursprungliga släta yta och vacker färg i många år

Ljudabsorberande konstruktion. 

På många stålplattor, kan en hagelstorm låta som ett trumsolo. Decra Elegance har en ljudabsorberande effekt, vilket säkerställer att böterna tak också kan avnjutas inne. Detta beror delvis på takets stålkärna och dels vidtas på kort läktavstånd.

Unik färgspektrum.

Du kan välja Decra Elegance i många spännande färger: vinröd, skogsgrön, grafit, brun, terrakotta, svart glans och svart satin. Därför er det möjligt att hitta precis rätt färg till ditt hus och temperament.

Alltid en ekonomisk lösning.

Decra Elegance kan oftast läggas direkt ovanpå det gamla taket. Detta gör den lämplig för både nya byggnader och renovering av gamla och slitna skiffer- och vågformade eternitplattor, och säkerställar en ekonomisk lösning. Samtidigt kan man undvika stora olägenheter i samband med förnyandet av taket, när du väljer Decra Elegance. Antingen vid nybyggnation eller renovering av det gamla tak, ges i med Decra en bra och långsiktig lösning.

Läs mer om Decratak här: