Nytt tak med Decra Classic

 Decra Classic är en stark taklösning med extra lång livslängd. Produkten är ett koncentrat av traditionella svenska byggtradition, och med många vackra färger, kan du alltid hitta precis taket, som passar ditt hus.

Decra Classic är ett vackert dansk producerat tak, för att matcha den nordiska byggtradition. Den är uppbyggd kring en kärna av stål för att göra taket otroligt tåligt.

Classic har en stenbeklädnad på ytan, vilket ger en rustik och klassisk look.

Årläng färghållbarhet.

Eftersom Decra Classic har en yttre stenbeläggning bevarar färgerna alltid deras äkthed. Regn och vind biter inte, så om du väljar svart, grön, antik, auburn eller röd förblir taket snyggt i många år.

Snabb Montering.

En av fördelarna med Decra är att det inte väger så mycket. Detta innebär för det första att en lätt fackverk är tillräckligt och för det andra att taket är lätt att montera. Normalt kan Decra monteras direkt på toppen av det gamla tak.

Säkerhet.

Decra är 100% säker mot vatten och snö. Taket produceras i danmark av Icopal, som garanterar fullt kvalitet och leveranssäkerhet.

Hållbar i alla aspekter.

Decra görs så att det är nästan omöjligt att slitas ut. I mitten finns en kärna av galvaniserat stål. På toppen, en keramisk färgad stenbeklädnad i 5 olika färger, detta ger taket ett vackert utseende.

Ett mycket brett sortiment av tillbehör innebär att du alltid får en vacker detaljlösning.

Läs mer om Decratak här: